Keressen minket a Facebook-on
Keressen minket a Google+-on
Keresssen minket a Twitteren
Keressen minket a LinkedIn-en
Iratkozzon fel hirlevélre!
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
"Szárnyalj a tudás vezérvonalán!"

Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése

A Soter-Line Oktatási Központ várja Önöket a Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésére, a Blaha Lujza tér szomszédságában, a főváros szívében!

Értesítjük a továbbképzés iránt érdeklődőket, hogy Oktatási Központunk 2015-ben nem szervez kötelező továbbképzést. Várjuk Önöket 2016-ban!

A Soter-Line Oktatási Központ kreditpontos ajánlata:

 • Vállalkozási mérlegképes könyvelőknek:
  • 2016. adóváltozások, az áfa alkalmazása a gyakorlatban (nem számviteli témakör/vállalkozási szakterület),
  • Gyakorlati számviteli kérdések 2016. (számviteli témakör/vállalkozási szakterület),

JELENTKEZÉS


 A továbbképzések helyszíne:

1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.
1074 Budapest, Dohány utca 98.

Oktatók: Varga Hajnalka, Rezsabek Angéla

IndulásOktatási napokOktatási időpontokÓraszám
kontakt óra
IdőtartamDíjRészlet-
fizetés /hó
Vizsgadíj
---------------------

JELENTKEZÉS


További információ:
+ 36 1 887 2334 | info@soterline.hu


További információk a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzéséről:

A szakmai továbbképzés részletes szabályait a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002 . (V.5.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) tartalmazza, amelyet a 357/2012. (XII.13.) Korm. rendelet módosított, amely módosítások a 2013-as évtől lépnek életbe. A törvényhozás által elfogadott módosítások jelentős mértékben befolyásolják a továbbképzésre kötelezett könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező, szakmai továbbképzési rendszerét.

A központilag meghatározott egységes tematikát felváltja a kreditpont rendszerű továbbképzés, azaz a továbbképzési kötelezettséget kreditpontok megszerzésével kell teljesíteni. A 2013-as évtől kezdődően a szakmai továbbképzési év január1.-től december 31.-ig fog tartani, tehát ezen időszak alatt kell a továbbképzésre kötelezettnek a megfelelő mennyiségű kreditpontot összegyűjteni és meglétüket hitelt érdemlően igazolni.

A kötelezettség teljesítéséhez a következő módokon lehet kreditpontot gyűjteni:

 • az eddigiekhez hasonlóan, továbbképzési programokon, előadásokon való részvétellel,
 • szakmai szervezeti tagság igazolásával,
 • szakmai kiadványok megvásárlásával.

Kiemelten fontos megemlíteni, hogy csak a Nemzetgazdasági Minisztérium által minősített, kreditpontszámmal rendelkező előadások, szakmai szervezeti tagság, illetve kiadványok számítanak! A továbbképzési programok esetében a kreditpontszámon kívül a szakterületi besorolás is fontos! Az előző évek gyakorlatától eltérően, az új továbbképzési rendszerben a kötelezettség kiterjed valamennyi szakterületre, azaz, ha a továbbképzésre kötelezett több szakterületen is rendelkezik regisztrációval, úgy minden szakterületen teljesítenie kell továbbképzési kötelezettségét.

A Kreditpontszámok megszerzésével kapcsolatos követelmények: A továbbképzésre kötelezettnek minden egyes továbbképzési évben minimálisan 16 kreditpontot kell összesen megszereznie. Az adott továbbképzési évben a 16 kreditponton felül megszerzett többlet-kreditpontok nem vehetők figyelembe a következő évek továbbképzési kötelezettségének teljesítése szempontjából.

A 16 kreditpontból minimálisan 8 kreditpontot a számviteli témakörökben minősített előadásokon kell megszereznie a továbbképzésre kötelezettnek, mely alól kivételt képeznek azok, akik az Államháztartási szakterületen regisztráltak, nekik a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghatározott tematika alapján elkészült 12 kreditpontos előadást kell teljesíteniük.

További, legalább 4 kreditpontot a 16 kreditpontból az adott szakterületre minősített, speciális továbbképzésen kell megszerezni a továbbképzésre kötelezettnek, azokon a szakterületeken, amelyeken regisztrációval rendelkezik.

Minden egyes továbbképzési évben maximálisan 2 kreditpontot szerezhet a továbbképzésre kötelezett, ha részt vesz valamelyik szakmai szervezet által lebonyolított szakmai konzultáción, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium minősített.

Minden egyes továbbképzési évben legfeljebb 2 kreditpont szerezhető a Nemzetgazdasági Minisztérium által minősített kiadvány megvásárlásával.

A továbbképzési kötelezettség elmulasztása esetén a Nemzetgazdasági Minisztérium törli a mérlegképes könyvelő regisztrációját, melynek megújítására a törlést követően két év elteltével van lehetőség!


Amiért a Soter-Line Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése a legelőnyösebb Önnek:

 • 24 éves képzési múlttal rendelkezünk!
 • A munkáltatók szívesen keresnek nálunk munkavállalókat!
 • Nagyon jók az áraink!
 • Oktatási központunk saját vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezik!
 • Vizsgaszervezési díjaink is kedvezőek!
 • Honlapunkon hitelesen tájékoztatjuk, nem titkolunk el semmilyen részletet Ön elől!
 • Sikertelen vizsga esetén egy másik csoportban ingyenes pótórát biztosítunk!
 • Az államilag elismert bizonyítvány mellé Europass bizonyítványt is igényelhet!
 • Oktatási központunk jól megközelíthető helyen, a Blaha Lujza tér szomszédságában található!
 • Tanfolyamszervező és vizsgaszervező kollégáink szívüket, lelküket kiteszik Önért!

JELENTKEZÉS


KÉRDEZZEN

A mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésével kapcsolatos további fontos információk:

Tanáraink kivétel nélkül nagy gyakorlattal rendelkeznek, a szakma elismert szakemberei. Ne feledje: Mérlegképes kötelező továbbképzés a Blahánál. Szakképzés a legjobb áron, a legrövidebb idő alatt, gyakorlott oktatókkal, saját vizsgaszervezéssel.


Tantermeink minden esztétikai igényt kielégítenek, légkondicionáltak, a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek. Nemcsak a tanfolyam előtt, hanem mindvégig szívélyes ügyintézéssel fogadjuk hallgatóinkat. A képzést a főváros szívében, a Soter-Line Oktatási Központ saját tulajdonú Erzsébet körúti épületében (a Blaha Lujza térnél) tartjuk.