Csoportos fitness instruktor tanfolyamMEGNÉZEM

Csoportos fitness instruktor tanfolyam

Csoportos fitness instruktor képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének csoportos kondicionáló és aerobic órákat tartani, és ezzel anyagi biztonságot teremtenének maguknak. Képzésünkön az aerobic szinte minden típusával megismerkedhet. Az óratípusokon kívül megtanítjuk, hogyan motiválja a csoporton belüli tagokat és hogyan tegye kellemessé a kezdők számára is az órát. Munkájával sokat segíthet azoknak, akik szívesen mozognának, de ezt leginkább egy élvezetes program keretein belül, más emberekkel együtt tennék. Az aerobic órák nem csupán a mozgásról szólnak, hanem a jó hangulatról is, amelyet egy szakképzett fitness instruktor minden alkalommal képes elérni, így a mozgás mindenki számára örömöt jelent majd. Önből is népszerű, nagyra tartott instruktor lesz, ha részt vesz tanfolyamunkon!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.16.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.17.
Fitness instruktor tanfolyamMEGNÉZEM

Fitness instruktor tanfolyam

Hozza ki magából a legjobbat, és segítsen másoknak is, hogy elérhessék legjobb formájukat! Fitness instruktor képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közelebb állnak az egyéni edzések. A fitness instruktor egyéni edzésprogramokat dolgoz ki, figyelembe véve a hozzá fordulók speciális igényeit is. Elsődleges feladata a fitness termi kondicionálás. Kis súlyzókkal és különböző fitness eszközökkel dolgozik. Képzésünkön elsajátíthatja a legnépszerűbb fitness trendeket, amelyek nélkülözhetetlenek az edzői karrier felépítéséhez. Napjainkban óriási népszerűségnek örvendenek a fitness termi edzések, ennek megfelelően a fitness szakma dinamikus fejlődési trendet mutat. A fitness instruktorok tehát keresett szakemberek, akik munkát találhatnak egy fitness teremben, szállodában, sőt luxushajón is.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.16.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.26.
Fitness-wellness asszisztens tanfolyamMEGNÉZEM

Fitness-wellness asszisztens tanfolyam

Közel áll szívéhez a fitness-wellness világ? Fitness-wellness asszisztensként frissességet árasztó légkörben végezheti majd munkáját! Sportlétesítmények, szállodák fitness és wellness részlegében dolgozhat, ahol recepciós és létesítmény felügyeleti munkakört tölthet be. Elsősorban ügyfélszolgálati, kapcsolattartási, problémakezelési és pénzforgalmi feladatokat láthat el, ezért tanfolyamunkon az oktatók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy felkészítsék Önt az ügyfélközpontú, fogyasztóbarát, precíz szolgáltatásnyújtásra. Képzésünk remek lehetőség, hiszen a vállalatok nagyon gyakran hirdetnek meg recepciós munkakörre állásajánlatot!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2017.09.26.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.09.30.
Sportoktató tanfolyamMEGNÉZEM

Sportoktató tanfolyam

Ön is tudja, hogy a sport nem csak megerősít, hanem tanít is? Szeretné, ha az Ön segítségével mások is felismerhetnék, milyen fontos szerepe lehet a sportnak egy ember életében? Tanfolyamunkkal elérheti célját! A képzésen az aerobic és a testépítés szakirányok közül választhat, és megismerheti a sportági alapokat, a pszichológiai, pedagógiai és kommunikációs alapokat. A sportoktató képzésre érettségi nélkül is lehetőség van jelentkezni! A sikeresen vizsgázó hallgatók munkájuk során célirányosan megtervezik, szervezik és irányítják a sportolók, csapatok felkészülését és versenyeztetését, valamint megtanítják az adott sportágra jellemző alapvető technikai, taktikai és játékrendszeri szabályokat. A kiváló sportoktató legfontosabb ismérve azonban, hogy megfelelően tudja motiválni azokat, akiket mentorál, így amire Önnek a szaktudás mellett szüksége lesz, az a sport iránti szeretet és az elhivatottság!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2017.09.19.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.09.23.
Sportszervező, -menedzser tanfolyamMEGNÉZEM

Sportszervező, -menedzser tanfolyam

Sportszervező, menedzser képzésünk minden álmát teljesíti annak, aki menedzseri állásra vágyik, és a sportok közel állnak a szívéhez. Végezze el tanfolyamunkat, hogy komplex előképzettségével hamar elhelyezkedhessen egy sportlétesítményben, és belevághasson új munkájába! Olyan feladatokat láthat el, mint sportesemények szervezése, egyesületek és csapatok vezetése. A sportmenedzseri szakma igazi szépsége, hogy művelője gyakran találkozhat olyan feladatokkal, amelyeket csak valamilyen új, korábban nem használt megközelítéssel lehet megoldani, és egy jó ötlettel mindig sokat tehet a sportoló, csapat, egyesület sikereiért. Mindez biztosítja, hogy munkája mindvégig izgalmas maradjon. A képzés azok számára is hasznos, akik fitness termet szeretnének üzemeltetni, vagy bármilyen sportfoglalkozással összefüggő vállalkozást vezetnének.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.11.17.
Személyi edző tanfolyamMEGNÉZEM

Személyi edző tanfolyam

Személyi edző képzésünket azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek valamilyen instruktori vagy edzői szakképesítéssel. A személyi edző tanfolyam egy ráépülő képzés, melyen átfogó ismereteket szerezhet a kardio edzésekről, az egyénre szóló edzésprogramok kialakításáról, az izomtömeg helyes, egészséges úton történő növeléséről, a táplálkozásról és a testsúlyszabályozásról. A tanfolyamon kizárólag a trendeknek megfelelő, piacképes ismeretanyagot, edzésmódszereket és eszközök alkalmazását oktatjuk. Továbbképzésünkön egy igazi sikerszakmát tanulhat ki, mellyel saját személyi edző stúdióját üzemeltetve építheti tovább független személyi edző karrierjét!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2017.09.26.
Tánc instruktor tanfolyamMEGNÉZEM

Tánc instruktor tanfolyam

A tánc tagadhatatlanul művészet, mely kiválóan alkalmas érzelmeink kifejezésére. Ezért jelenthet az emberek számára lehetőséget az önkifejezésre, örömöt, és másokkal együtt művelve egyedülálló közösségi élményt. Egy jó táncoktató képes az oktatás során megvalósítani a tánc közösségteremtő, közösségfejlesztő funkcióit, és a mozdulatok tanítása során a tánc szellemiségét is megismerteti a tanulókkal, hogy a tanultak alkalmazását önkifejezésként élhessék meg. Így lesz a tanoncokból kiváló táncos, és így lesz Ön jól felkészült pályakezdő tánc instruktorból elismert, kedvelt szakember. A tanfolyam elvégzésével dolgozhat táncklubokban, szabadidőközpontokban, művelődési házakban és fitness centrumokban is.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.08.