3D modellező tanfolyamMEGNÉZEM

3D modellező tanfolyam

Egy 3D modellező foglalkozása igazi élmény: a saját munkáját láthatja viszont egy TV képernyőn, egy Youtube-ra feltöltött videón, weboldalakon, nyomtatott felületeken, sőt, akár egy mozivásznon is. Feladatai tehát igazán sokszínűek, és mindig tartogatnak új kihívásokat. Legyen szó akár egy animációs film effektjeinek elkészítéséről, egy 3D-s animációkat használó videoklip látványvilágának felépítéséről, vagy például egy katalógus 3D-s dizájnelemeinek elkészítéséről, a 3D modellező mindegyik feladatot képes elvégezni. Képzésünket ajánljuk mindazoknak, akikben nagy az alkotásvágy, szeretnék kihasználni kreativitásukat, vagy az egyszerűen csak imádják az animációs filmeket, és maguk is készítenének egyet.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.05. hétfő-szerda
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.03. Kéthetente szombat-vasárnap
CAD-CAM informatikus tanfolyamMEGNÉZEM

CAD-CAM informatikus tanfolyam

A Cad-Cam informatikus tanfolyam sokban eltér a többi informatikai területtől. Legegyedibb vonása abból ered, hogy az alapvető programozás tanulása mellett magas szinten elsajátítható a 2D-s és a 3D-s tervező programok kezelése, és a gyártó gépek programozása is. Ez egy nagyon izgalmas terület, hiszen a Cad-Cam informatikusok számos gyártási szektorban lehetőséget kapnak az elhelyezkedésre, szaktudásukat nem csupán egyetlen kijelölt feladatkör elvégzésére használhatják fel. De ami a Cad-Cam informatikus szakmát igazán vonzóvá teszi, hogy a hazai ipar folyamatos modernizációjának köszönhetően kiemelten keresettek ezek a szakemberek, az állások pedig kiváló kereseti lehetőséget jelentenek.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.15.
Digitális kép- és szövegszerkesztő tanfolyamMEGNÉZEM

Digitális kép- és szövegszerkesztő tanfolyam

Digitális kép- és szövegszerkesztő tanfolyamunk nem kisebb lehetőséget kínál, mint elhelyezkedést egy stúdiónál, szerkesztőségnél, könyv-és lapkiadónál, illetve nyomdánál. Tulajdonképpen minden nyomtatott tartalom megjelenéséhez szükség van egy digitális kép- és szövegszerkesztő szakemberre, ilyen tartalmakkal pedig számtalanszor találkozunk, elég csak az újságárusnál található széles lapválasztékra, egy könyvesbolt regénykínálatára vagy akár tankönyveinkre gondolnunk. A kiadványok szerkesztéséhez szükséges számítógépes eszközöket és szoftvereket gond nélkül használhatja majd, és olyan érdekes módszerekkel ismerkedhet meg, melyekkel a szövegeket, képeket digitalizálják, méretezik és feldolgozzák.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.22.
Digitális műszaki rajzoló tanfolyamMEGNÉZEM

Digitális műszaki rajzoló tanfolyam

Érdekli a számítógépes tervezés világa? Úgy gondolja, senki sem precízebb, alaposabb Önnél? Ha Digitális műszaki rajzolóként mindezt kihasználja, teljesen új kapuk nyílnak meg Ön előtt. Olyan inspiráló környezetben dolgozhat, mint például egy tervezőiroda, ahol aktívan részt vehet a tervezői munka minden lépésében. Természetesen a jó fizetés is számít, amit a Digitális műszaki rajzoló tanfolyam elvégzésével szintén megszerezhet. A Soter-Line Oktatási Központban a legrövidebb idő alatt, a legjobb áron végezheti el a Digitális műszaki rajzoló OKJ-s tanfolyamot a legkiválóbb szakemberek irányításával. Keresett szaktudást biztosítunk, amely átlagon felüli fizetéshez juttatja!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Gazdasági informatikus tanfolyamMEGNÉZEM

Gazdasági informatikus tanfolyam

Gazdasági informatikusként egyszerre két területen szerezhet jártasságot! Korszerű informatikai ismeretekre tehet szert, melyekkel magas szinten alkalmazhat kifejezetten gazdasági területre készült adatbázis kezelő szoftvereket. A gazdasági informatikus képzést elsősorban azoknak ajánljuk, akik a közgazdaság, pénzügy területén kívánnak elhelyezkedni, és tenni mindezt úgy, hogy az informatikába is belekóstolhassanak. A gazdálkodási ismeretek óriási jelentőséggel bírnak a munkaerőpiacon, és amennyiben ezt kiegészítik bizonyos informatikai ismeretek is, Ön kiérdemelt egy biztos állást, magas fizetéssel. Ezért érdemes a gazdasági informatikus tanfolyamot választani!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.16. péntekenként
Hálózati operációsrendszer-üzemeltető tanfolyamMEGNÉZEM

Hálózati operációsrendszer-üzemeltető tanfolyam

Kíváncsi rá, milyen lehet fontos szerepet vállalni egy cég mindennapi működésének biztosításában, egy megbecsült és érdekes szakmát űzve? Ha jelentkezik hálózati operációsrendszer-üzemeltető tanfolyamunkra, a munkahelyi hálózat menedzselésével részt vehet mindebben! A szervezet informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársaként a vállalati tevékenység folyamatosságát olyan képességek kiaknázásával segítheti majd, mint a hálózatot működtető operációs rendszerek, valamint a munkaállomások operációs rendszereinek telepítése, felügyelése és menedzselése. Egy jól felépített és könnyen hasznosítható hálózat létfontosságú eszköze egy vállalatnak, és Ön lehet az, akinek a vezető mindezt köszönheti!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.20.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.02.
Hálózati rendszerüzemeltető tanfolyamMEGNÉZEM

Hálózati rendszerüzemeltető tanfolyam

Hálózati rendszerüzemeltetőként olyan informatikai karrierbe vághat bele, amelyben alapvető a szakmai siker. Minden modern kis-és középvállalkozásnál szükség van egy mindig jól használható hálózatra, a zökkenőmentes működés pedig csak úgy tartható fenn, ha nagy tudású, körültekintő és alapos szakember menedzseli a rendszert. A Soter-Line hálózati rendszerüzemeltető tanfolyamán kizárólag ilyen munkavállalókat képzünk. Kiváló oktatóink célja, hogy olyan ismeretekhez juttassák Önt, amelyekkel nem idegesítő probléma, hanem akár hobbi is lehet a hálózatok kiépítése és karbantartása, a hálózati operációs rendszerek telepítése és üzemeltetése, valamint a lépéstartás a folyamatosan fejlődő szoftverekkel, hardverekkel és hálózati eszközökkel.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.20.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.02.
Hálózati támogatási munkatárs tanfolyamMEGNÉZEM

Hálózati támogatási munkatárs tanfolyam

A vállalati hálózat meglétét és hasznosságát nehéz túlbecsülni. Nagyban felgyorsítja a munkavégzést, az információközlést, így a kisebb-nagyobb munkahelyi hálózatok végső soron a versenyben való túléléshez, a versenyképesség megtartásához segítik hozzá a vállalatot, természetesen egyéb tényezőkkel együtt. Mondhatnánk úgy is, hogy a hálózati kommunikáció ma már létszükséglet. A hálózati támogatási munkatárs egy szervezet infokommunikációs hálózatának kiépítését végzi, biztosítja ennek állandó működését, és képes telepíteni olyan irodai alkalmazásokat, multimédiás és kommunikációs alkalmazásokat, amelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik a dolgozók munkáját. A hálózati támogatási munkatárs tanfolyamon olyan magas szintű szakmai tudást szerezhet, amit bárhol használhat majd, ahol hálózat van, vagy hálózat kiépítésére keresnek szakembert.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.20.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.02.
Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyamMEGNÉZEM

Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam

Tanfolyamunkat azok számára ajánljuk, akiket az informatikai hálózatokon kívül a távközlés is érdekel. Ha az informatikai és a telekommunikációs hálózatok építéséhez egyaránt szeretne érteni, beleértve az hálózatüzemeltetést és a távfelügyelet ellátását, akkor ez a képzés mindenképpen jó választás! Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető képzésünk elvégzésével olyan professzionális szakemberré válik, aki képes egy szervezet belső és külső kapcsolatrendszerének kiépítésére, annak fenntartására. Az információ nagy érték, és fontos, hogy a lehető leggyorsabban, leggazdaságosabb módon lehessen közvetíteni. Az Ön tudása ezt lehetővé teszi majd egy vállalat számára, ami egyenlő a stabil megélhetéssel és magas fizetéssel.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.10.07.
Informatikai rendszerüzemeltető (Rendszergazda)MEGNÉZEM

Informatikai rendszerüzemeltető (Rendszergazda)

Ha keresett szakmát szeretne, informatikai képzéseink között megtalálhatja! A legfrissebb adatok alapján 2016 szeptemberében 22 ezer informatikus végzettségű szakembert tudtak volna felvenni a cégek, ha nem lenne munkaerőhiány informatikusokból. Tulajdonképpen egy egész generációnyi informatikus hiányzik a munkaerőpiacról! Informatikai rendszerüzemeltetőként vállalatok, szervezetek, intézmények információs hálózatainak, illetve az ezekhez szükséges hálózati eszközök, munkaállomások, szoftverek felügyeletét és karbantartását láthatja el. Részt vehet az infokommunikációs hálózat kiépítésében és működtetésében, rendszerszervezőkkel és szoftverfejlesztőkkel dolgozhat együtt. Informatikai rendszerüzemeltető képesítéssel nem kell sok időt szánnia az álláskeresésre!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.15.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
IT mentor tanfolyamMEGNÉZEM

IT mentor tanfolyam

Még napjainkban is sokan vannak, akik nem rendelkeznek megfelelő számítógépes és internetes ismeretekkel ahhoz, hogy munkahelyükön megfelelően helytállhassanak, vagy otthon megfelelően tudjanak használni egy számítógépet. Ők azok, akiknek segítséget nyújthat egy IT mentor. Képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének kisebb csoportokat számítógépes és internetes felhasználásra tanítani. Az IT mentorok jellemző munkaterülete a számítógépes táborok vezetése, művelődési házakban számítógépes tanfolyamok vezetése. Azok, akik jelentkeznek IT mentor tanfolyamunkra, tanári diploma nélkül is tanítóvá válhatnak, és segíthetnek azoknak, akik a szinte minden munkahelyen szükséges digitális ismeretek hiányában hátrányba kerültek, és emiatt esetleg nehezen találnak munkát.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.16.
Mobilalkalmazás fejlesztő tanfolyamMEGNÉZEM

Mobilalkalmazás fejlesztő tanfolyam

Ma már az életünk szinte minden területén találkozunk mobilalkalmazásokkal. Akinek okostelefonja van, az biztosan használ különböző applikációkat, és tudjuk, hogy ma már szinte mindenki okostelefont használ. Sőt, a táblagépek térhódítása sem elhanyagolható, amelyek szintén okos eszközök, számtalan appal. Az áruházak, gyorséttermek, különféle szolgáltatók weboldalaik mellé gyakran applikációkat is készítenek, hogy minél több emberhez juthassanak el. Ahhoz, hogy minőségi appokat adhassanak az embereknek, profi mobilalkalmazás fejlesztőket kell megbízniuk. A Soter-Line mobilalkalmazás fejlesztő tanfolyamának célja, hogy Ön lehessen az, aki ilyen megbízást kap, és maradéktalanul teljesíthesse is azt.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.05.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.10.
Multimédia-alkalmazásfejlesztő tanfolyamMEGNÉZEM

Multimédia-alkalmazásfejlesztő tanfolyam

Ha szeretné egy, a modern korunk igényei által létrejött állásban meglelni karrierjét és pénzkeresetét, a multimédia-alkalmazásfejlesztő tanfolyam kiváló választás! A multimédiafejlesztés mindig új lehetőségeket tár a fejlesztők elé, hiszen a trendek folyamatosan változnak, az alkalmazásokat futtató eszközök és platformok pedig állandóan, rohamos ütemben fejlődnek. A multimédia alkalmazásfejlesztők a multimédia elemeket (pl. képet, hangot) megtervezik, szerkesztik, és az adott médiumra optimalizálják. Képesek a multimédia elemeket tartalmazó forgatókönyvet értelmezni, és az alapján elkészíteni az alkalmazást. Nem jelent számukra problémát a 2D-s, 3D-s és a programozott, interaktív 3D-s elemek készítése sem.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.22.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Műszaki informatikus tanfolyamMEGNÉZEM

Műszaki informatikus tanfolyam

Aki műszaki informatikusnak áll, az biztos lehet benne, hogy a munkaerőpiac egyik legmodernebb, legértékesebb szakmája az övé. Ez nem is lehet kérdéses, hiszen összetett, mélyreható informatikai szaktudásával rengeteg különféle számítástechnikai probléma esetén megállja a helyét. Nem csak az alapvető karbantartási és üzemeltetési feladatokat láthatja el egy cégnél, hanem olyan bonyolult műveleteket is elvégezhet, mint az információkezelésre (pl.: fogadás, továbbítás) alkalmas eszközök, rendszerek tervezése és fejlesztése, programozási feladatok ellátása a számítógépes vezérlési és szabályozási rendszerekhez kapcsolódóan, valamint a számítógépes szabályozási rendszerek hibáinak kiküszöbölése. Ezeknek az információtechnológiai ismereteknek köszönhetően segíthet egy vállalatnak abban, hogy tarthassa az iramot a technika rohamos fejlődésével. Ennek pedig óriási jelentősége van a XXI. században, ezért mindenhol magas fizetéssel honorálják munkáját.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.20.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.10.21.
PLC programozó tanfolyamMEGNÉZEM

PLC programozó tanfolyam

Most érdemes igazán PLC programozónak tanulni! A magyar ipar fejlődik, gyárak épülnek és egyre több nagy külföldi cég települ be hazánkba. Ennek következtében jelentősen megnőtt a munkaerő-piaci kereslet a PLC-t (Programozható logikai vezérlő) ismerő szakemberekre. A PLC programozók egyaránt rendelkeznek informatikai és műszaki ismeretekkel. Programokat írnak különféle ipari berendezésekre, gyártósorokra, vagy ha szükséges, módosítják azokat. Ma már rengeteg gyárban használnak olyan gépeket, amelyek PLC programozók által írt programok szerint működnek, ezért folyamatosan szükség van ezekre a szakemberekre. Tanfolyamunkon a Soter-Line saját tanműhelyében tanulhatja meg mindazt, aminek birtokában a legjobb szakemberek között tartják majd számon!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.22.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Számítógépes műszaki rajzoló tanfolyamMEGNÉZEM

Számítógépes műszaki rajzoló tanfolyam

Válasszon okosan! Szerezzen szakmát 4 hónap alatt, amivel magas fizetésért hasznosat alkothat! A számítógépes műszaki rajzoló képzésünk azok számára ideális, akik fontos részesei szeretnének lenni a műszaki és gépészeti tervezésnek. Számítógépes műszaki rajzolóra a munkaterületek széles körében szükség van, az egészségügyi gépek tervezésétől kezdve a bútorgyártáson keresztül az autógyártásig válogathat. Mire használhatja majd tudását? Számítógépes műszaki rajzolóként főbb feladatai közé tartozik majd a műszaki rajzok értelmezése, vázlatok készítése, a modellezés és síkbeli rajzolás. Képzésünkön megismerheti a műszaki rajzi szabványokat, a műszaki dokumentációk készítésének folyamatát, és a legfontosabbat: a CAD szoftverek használatát. A tanfolyamra érettségi nélkül is jelentkezhet!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2017.12.19. K-Cs
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.10. Sz-V
Szoftverfejlesztő tanfolyamMEGNÉZEM

Szoftverfejlesztő tanfolyam

Az IT szakemberek legkeresettebbje a szoftverfejlesztő. Az egyik legnépszerűbb hazai álláskereső portálon általában 80-90 találatot kaphatunk, ha a keresőbe a „szoftverfejlesztő” kifejezést írjuk. Miért van ez? Azért, mert a programok fejlesztése az informatika leggyorsabban fejlődő ágazata. Szinte naponta jelentkeznek az újabb és újabb, a korábbiaknál hatékonyabb megoldások. Az a szoftverfejlesztő, aki ezzel tisztában van, és lépést tud tartani a fejlődéssel, a legjobbak közé kerülhet. Tanfolyamunknak éppen ez a célja! A programozási alapok után a bonyolultabb feladatok megoldásának képességét is elsajátíthatja, sőt, kitérünk a mobilalkalmazás fejlesztés irányába is!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23. K-Cs
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20. Sz-V
Szoftverkódoló tanfolyamMEGNÉZEM

Szoftverkódoló tanfolyam

Számít Önnek, hogy tudását könnyen és gyorsan hasznosíthassa szakmája megszerzése után? Szoftverkódoló szakképesítéssel elérheti célját! A szoftverkódoló tanfolyamon olyan informatikus szakemberré válhat, aki kiválasztja a tervezett fejlesztéshez szükséges technológiákat az elterjedt szabványok, protokollok ismeretében, majd telepíti és használja a fejlesztői szoftvert. Készíthet egyszerűbb programokat és webalkalmazásokat, amelyeket képes tesztelni és dokumentálni is. Mindezek olyan képességek, amik elsőrangúnak számítanak az informatika területén. Sehol nem elég a puszta hardver, hiszen a fizikai alkatrészek működéséhez szoftverek is szükségesek. Így hát szükség van azokra, akik el tudják készíteni ezeket. Szoftverkódoló tanfolyamunkon Ön is megszerezhet minden tudást, ami ehhez szükséges!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.05.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.10.
Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyamMEGNÉZEM

Távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyam

Mit szólna hozzá, ha Ön lehetne a legerősebb láncszem a vállalati kommunikációban? Nem kell hozzá mást tennie, mint jelentkezni a távközlési és informatikai hálózatszerelő tanfolyamunkra. Ha így dönt, olyan szakmát szerezhet, mellyel megteremtheti és fenntarthatja egy szervezet kommunikációs rendszerének alapvető feltételeit. Csak néhány példa: kiépíthet és felügyelhet informatikai hálózatokat, szerelhet optikai és hagyományos távközlési hálózatokat, javíthat kábelhibákat, kábelrendezőket telepíthet és konfigurálhat. Tulajdonképpen Ön lehet az, aki életben tartja egy szervezet kommunikációját, ami nyilvánvalóan elengedhetetlen a megfelelő működéshez. Rendkívül keresett szakemberré válhat, és feladatai sem válnak majd unalmassá: az informatika sosem fogy ki az újdonságokból!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.13.
Távközlési technikusMEGNÉZEM

Távközlési technikus

Mindenki olyan szaktudást keres, amire égető szüksége van egy munkáltatónak. Miért is keresne mást? Távközlési technikus tanfolyamunkon csakis ilyen tudásanyagot kínálunk. Alapvetővé vált, hogy minden szervezetnek kell valaki, aki profiként foglalkozik a távközlési hálózatokkal, hiszen ezek adják az alapot a külsős, valamint a belsős kapcsolattartáshoz is. Távközlési technikusként részt vehet egy távközlési rendszer felépítésében és kezelésében, közreműködhet a távközlési beruházásokban, és egyaránt kezelheti a vezetékes és a vezeték nélküli hálózatokat. Természetesen nem kötelező egy cég épületében dolgoznia, hiszen dönthet akár úgy is, hogy inkább az internetes, televíziós szolgáltatások lakásokba, házakba való bekötésével foglalkozik majd. Egy biztos: az távközlési technikus mindig keresett szakember marad. Az azonban nem mindegy, hogy csak egy papírja van, vagy valódi, használható tudás is rejtőzik-e mögötte. Nálunk megkapja előbbit is, de utóbbit tartjuk a legfontosabbnak!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.10.