Adóügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Adóügyintéző tanfolyam

Szívesen tartozna egy vállalat első számú segítői közé? Adóügyintézőként olyan munkát végezhet, amely megkönnyíti az adózással kapcsolatos feladatokat a vállalat számára. Ha jól dolgozik, akkor nagy összegeket spórolhat a cég, ami minden bizonnyal nem marad majd köszönet -és jutalom- nélkül. Az adóügyintézők fizetése jóval az átlag felett van, ebből is látszik, hogy az ilyen képzettségű munkavállalókat megbecsülik a munkaerőpiacon. A vállalatok mellett természetesen magánszemélyek adózásával is foglalkozhat. Kellő elhivatottsággal és tudásvággyal olyan szakember válhat Önből, aki könnyen átlátja a gyakran változó adószabályokat, így bármilyen cég szívesen látja majd dolgozói között. Adóügyintéző tanfolyamunk célja éppen ez: Mi adjuk a magas szintű szaktudást, Önnek csupán szorgalomra és akaraterőre lesz szüksége!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.22.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyamMEGNÉZEM

Államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam

Dolgozzunk együtt azért, hogy a legjobbak közé kerülhessen! Az államháztartási mérlegképes könyvelő szakmával a siker kulcsát kapja kézhez. Az államigazgatási szerveknél dolgozó pénzügyi, számviteli szakembereknek, mérlegképes könyvelőknek jogszabályok írják elő, hogy milyen végzettségekkel végezhetik munkájukat - ezért elengedhetetlen a szakképesítés megszerzése! Tegyen szert a munkájához szükséges szakképzettségre valódi és elismert szakemberektől! Így nem csak egy igazoló papír tulajdonosa lehet, hiszen ennél sokkal többet adunk Önnek: a gyakorlatban is kiválóan alkalmazható, piacképes szaktudást. Nehéz a dolga azoknak, akiknek a munkahelyükön kell rádöbbenniük, hogy bizonyos feladatok elvégzéséhez egyszerűen nincs megfelelő kompetenciájuk. Tanfolyamunk elvégzése után nem kell majd ilyesmitől tartania.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.23.
Államháztartási ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Államháztartási ügyintéző tanfolyam

Helyet kapni egy olyan létfontosságú rendszerben, mint az államháztartás? Államháztartási ügyintézőként megkaphatja ezt a megtisztelő szerepet! Jól képzett gazdasági szakemberként hozzájárulhat az állam vérkeringésének megfelelő működéséhez. A gazdasági élet egyik csomópontjában dolgozhat, ami együtt jár az átlag feletti fizetéssel. Az államháztartási ügyintézőként közreműködhet a költségvetési tervezéshez kapcsolódó feladatok elvégzésében, az államháztartási területen a gazdálkodási problémák felismerésében és megfogalmazásában, a kincstári és egyéb szakmai bizonylatok elkészítésében, feldolgozásában, továbbá részt vehet a pénzügyi, szervezési, irányítási rendszer működtetésében is. Sok feladat, és aki sok mindenhez ért, azt szívesen is alkalmazzák!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.22.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Bér és TB ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Bér és TB ügyintéző tanfolyam

A Bérügyintéző és Tb ügyintéző tanfolyamunkon megszerzett bizonyítvány segítségével a Munkaügyi Központ által támogatott képzéseken részt vevő hallgatók 92%-a helyezkedett el, ami igazán kiemelkedő eredmény. A vezető vállalatok folyamatosan keresnek magasan képzett bérszámfejtőket és tb ügyintézőket, ami szintén garancia arra, hogy Ön is hamar el tud majd helyezkedni a nálunk megszerzett Tb + bérügyintéző képesítéssel. Végezze el együtt a két képzést, most négy modul helyett csak hármat, és szerezzen egyszerre két szakképesítést! A képlet egyszerű: dupla szakképesítés, kétszer annyi esély egy remek karrier megalapozására! Várjuk képzésünkön, hogy együtt építsünk egy új utat Önnek!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27.
Bérügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Bérügyintéző tanfolyam

Stabil megélhetésre és biztos egzisztenciára vágyik? Akkor válassza bérügyintéző tanfolyamunkat, melynek elvégezését követően Ön is biztos állást találhat magának! Képzési központunk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsa valamennyi hallgatójának, és így minőségi, értékes tudást adjon minden végzett diákja kezébe. Tanfolyamunk elvégzése után bármilyen munkahelyen magabiztosan láthatja majd el a bérekkel kapcsolatos adminisztrációs feladatokat, a munkavállalók munkaviszonyát érintő teendőket. A megszerzett tudással a hagyományos és digitális dokumentumok gyors rendszerezése, kezelése is könnyű munkának számít majd. Egy elismert bérügyintéző legfontosabb jellemzője a pontosság, így mi is erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt: sikeres vizsgája után precíz, körültekintő szakemberként léphet a munkaerőpiacra!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23.-kedd
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27-szo
Biztosításközvetítő hatósági képzés és vizsgaMEGNÉZEM

Biztosításközvetítő hatósági képzés és vizsga

Napjaink fokozott munkaerő piaci versenyében érdemes minél nagyobb tudásanyagot lefedő szakmát szerezni. Pontosan ilyen egy biztosításközvetítő szakmája! Biztosításközvetítő hatósági képzésünk keretein belül számos gazdasági ismeretre tehet szert. Többek között megismerkedik majd a pénzügyi piacok szereplőivel, intézményrendszerével, a biztosítási piac működésével, továbbá ismereteket fog szerezni a biztosításközvetítéshez kapcsolódó alapfogalmakról, és elsajátítja a pénzügyi matematikai alapfogalmakat. Mindemellett pedig megismerheti a biztosításközvetítéshez kapcsolódó általános jogszabályokat és az egyes biztosításokra vonatkozó polgárjogi szabályozást is. Ha kiemelkedő tudásra vágyik, ne habozzon: jusson hozzá segítőkész oktatóinktól! Szeretettel várjuk tanfolyamunkon!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.11.,01.12., 01.13.,01.14.
Hétvégi tanfolyam indulása: Lásd fent.
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamMEGNÉZEM

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam

Az első dolog, amit tudnia kell: Jól felkészült gazdasági szakemberekre mindig szükség van. Sőt, IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) könyvelőkre most még nagyobb az igény, hiszen a tőkepiacon működő hitelintézetek és a hitelintézetekkel egyenértékű prudenciális szabályozásnak megfelelő pénzügyi vállalkozásoknak 2017-től kötelező az IFRS alkalmazása. Ráadásul azok a vállalkozások, akiknek nincs anyavállalata, tehát csak egyedi beszámolót készítenek, viszont könyvvizsgálatra kötelezettek, választhatják az IFRS alkalmazását a beszámoló elkészítéséhez. Tehát az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy az IFRS mérlegképes könyvelők számára még könnyebb lesz az elhelyezkedés, mint eddig. Tanfolyamunkon tapasztalt tanárok adják át tudásukat, így lehet Önből remek szakember, aki akár nagy összegeket is megtakaríthat egy vállalatnak!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.18.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Jövedéki ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Jövedéki ügyintéző tanfolyam

Úgy tervezi, hogy karrierjét a szabályozási-hatósági-pénzügyi vonalon kezdi majd felépíteni? Ezek szerint Ön is észrevette, milyen kedvező lehetőségek rejlenek ebben a szektorban! Jó helyen jár, hiszen a kitűzött cél eléréséhez valós értéket képviselő végzettségre lesz szüksége, melyet a Soter-Line Oktatási Központ Jövedéki ügyintéző tanfolyamán meg is szerezhet. Öné lehet mindaz a tudás, amellyel elhelyezkedhet egy olyan szakmában, amely minden évben a munkaerőpiac élbolyában helyezkedik el. Jövedéki ügyintézőként közreműködik majd kereskedelmi ügyletek megkötésénél, és megadja az ügylethez kapcsolódó jövedéki információkat. Feladatkörébe tartozik majd a hatósági engedélyek beszerzése is, valamint a szükséges okmányok szakszerű kiállítása, benyújtása. Szakmájával értékes munkaerővé válhat egy vállalatnál, és beteljesítheti egy szép karrierről szőtt álmait!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Közbeszerzési referens képzésMEGNÉZEM

Közbeszerzési referens képzés

Ne érje be egy bizonytalan állással! Legyen munkája egy biztos pont az életében! Közbeszerzési referensként a gazdasági élet pezsgésébe kerülhet, és a tanfolyamunkon szerzett szakértelmével kiválóan alkalmazhatja a közbeszerzési törvényeket ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon is. Legyen Ön az, akinek sokan köszönik meg pontos, körültekintő és gyors munkáját egy fontos közbeszerzési eljárás során! Az ilyen eljárásokban ajánlatkérői oldalon tervezési feladatokat kap majd, továbbá figyelemmel kell kísérnie a beszerzéssel érintett piac keresleti és kínálati viszonyainak, árainak alakulását. Ajánlattevői oldalon is képes lesz hibátlan munkát végezni: követnie kell a megjelent közbeszerzési hirdetményeket, és a megcélzott beszerzési eljárás során koordinálnia a részvétellel, és az esetleges jogorvoslattal kapcsolatos teendőket. Aki mindezen képességeknek birtokában van, hozzáértő szakemberként biztosan jó helyet kap a gazdasági szegmensben!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.30.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.26.
Mérlegképes könyvelő képzésekMEGNÉZEM

Mérlegképes könyvelő képzések

Mérlegképes könyvelő képzéscsomagunkban olyan pénzügyi szakmákat talál, amelyekkel pótolhatatlan szakértő lesz munkahelyén. Hogy miért? A mérlegképes könyvelő nemcsak a törvényes működés őre, hanem az adott vállalat egyik legjobb ismerője. Ez pedig igazán előkelő rangot jelent. Szakképzett oktatói gárdánk olyan tudást ad át Önnek, amellyel egyetlen adat, probléma, szabály sem kerüli majd el a figyelmét: mindig tisztában lesz a vállalat által fizetendő közterhekkel. Ez a legfontosabb tulajdonság, ami egy profi könyvelőt jellemez. A vállalati könyvelői szakmák mellett választhatja például az államháztartási könyvelő szakmát is, így az államigazgatási szférában ugyanúgy találhat munkát, mint egy vállalatnál, szervezetnél. Emellett a megfelelő képzést választva elhelyezkedhet egyéb szervezeteknél, például egyházaknál is. Tanfolyamainkon olyan könyvelőket képzünk, akik profizmusukkal és precizitásukkal az élvonalba tartoznak!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.24.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.09.
Mérlegképes könyvelő tanfolyam - Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelőMEGNÉZEM

Mérlegképes könyvelő tanfolyam - Egyéb szervezeti mérlegképes könyvelő

Otthonosan mozog a számok és táblázatok tényszerű, egyértelmű világában? Szeretné tudását a civil szektorban hasznosítani? Akkor a legjobb választás az Ön számára az egyéb szervezeti mérlegképes könyvelő tanfolyamunk! A forprofit vállalatoknál végzett munkán túl is van élet (és magas fizetés), hiszen a nonprofit szervezeteknek is szüksége van szakképzett mérlegképes könyvelőkre. Ez teljesen érthető, mert a könyvelésbe az ilyen szervezetek esetében sem kerülhet hiba, a könyvelőknek itt is ugyanolyan körültekintőnek kell lenniük, mint a profitszerzést célul kitűző vállalatoknál dolgozóknak. Egy felkészült és gyakorlott mérlegképes könyvelő tehát aranyat ér a munkáltatójának, bármilyen területen dolgozzon is!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.23.
Pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelő tanfolyamMEGNÉZEM

Pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelő tanfolyam

A pénzügyi szervezeti mérlegképes könyvelő szakma a számviteli és a pénzügyi területek ötvözete, a szakmai kihívások egyik legteljesebbike. Ez a munka olyan szakembereket igényel, akik bármilyen felmerülő feladatot szívesen elvállalnak, mert tudják, hogy ők a legalkalmasabbak a megoldására. És ez így is van: profi szintű szaktudásuknak, elhivatottságuknak és pontosságuknak köszönhetően mindig magabiztosak és céltudatosak tudnak maradni. A kihívásoktól nem riadnak vissza, éppen ellenkezőleg: bátran szembenéznek velük. A megfelelő számítógépes programok segítségével sosem okozhat problémát számukra a kalkuláció, a dokumentáció, vagy éppen egy információs rendszer létrehozása. Ilyenek a szektor legjobb szakemberei, és ilyen lehet Ön is, ha tanfolyamunkra jelentkezik!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.23.
Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés és vizsga számítógépes vizsgaszimulációs lehetőséggelMEGNÉZEM

Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés és vizsga számítógépes vizsgaszimulációs lehetőséggel

Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés és vizsga számítógépes vizsgaszimulációs lehetőséggel – Tudta, hogy pénzügyi tanácsadóként lehet ma Magyarországon a legkönnyebben elhelyezkedni? És tudta azt, hogy az ehhez szükséges tudást a Magyar Nemzeti Bank Hatósági Főosztályának képzésével már 3 nap alatt megszerezheti? Nem kérdés, hogy érdemes-e képzésünkre jelentkezni!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.19.
Pénzügyi ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam

A karrierépítés egyik legfontosabb feltétele a rátermettség, az akaraterő és a szorgalom. Mindez azonban kevésnek bizonyul, ha nincsen mellette egy olyan tudás, amely a pozitív tulajdonságokat érvényesíti, támogatja. Tanfolyamunk elvégzése után profi szakemberhez méltó ismereteivel Ön képes lesz maradéktalanul átlátni és ellátni a munkahelyén felmerülő pénzügyi feladatokat, ideértve a pénzügyi műveletek előkészítését, elszámolását, illetve a pénzmozgással kapcsolatos nyilvántartások vezetését. Pénzügyi ügyintézőként elhelyezkedhet a vállalati és az állami szektorban egyaránt, és megkezdheti egyik legfontosabb életcélja, a sikerekben gazdag karrier megvalósítását. A jól képzett, minden eshetőségre felkészült pénzügyi ügyintézőkért sorban állnak a munkáltatók!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.17.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam

A pénzügyi-számviteli ügyintéző a mindennapjaink gazdasági feladatainak mestere. Ismeretei kiterjednek a pénzügyi, számviteli feladatokra, az adózási alapismeretekre, a projektfinanszírozási tudnivalókra, továbbá a könyvvitel formai és tartalmi követelményeinek betartására. „Univerzális” munkatárs, és igen gyakran egy leendő főkönyvelő vagy egyéb, csúcskvalifikált gazdasági szakember! Ha tehát olyan szakmát szeretne, amely nem csupán biztosítja jövőjét, hanem a jövőbeni fejlődésére, előléptetésére is nagy esélyt ad, érdemes jelentkeznie pénzügyi-számviteli tanfolyamunkra. Intézményünk pedagógusai mindenben a segítségére lesznek. Folyamatosan nyomon követik fejlődését, kérdéseire pedig a legkielégítőbb válaszokat adják majd, hogy a tananyagból egyetlen homályos részlet se maradjon Önben, mikor leendő munkahelyére jelentkezik.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.17.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.11.11.
Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam

Egy vállalat életében kiemelt szerepet élvez az a szakember, aki tisztában van a munkáltató és a munkaviszonyban állók társadalombiztosítási kötelezettségeivel. Társadalombiztosítási ügyintézőként Ön képes lesz az egészségbiztosítás, szociális ellátás és nyugdíjbiztosítás iránti igények szakszerű elbírálására, az ellátások folyósítására, akár önállóan is. Képzésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik elismert szakemberként szeretnének dolgozni munkahelyükön, továbbá azoknak, akik már meglévő TB ismereteiket szeretnék bővíteni, felfrissíteni. Amennyiben jelentkezik tanfolyamunkra, a sikeres vizsgatétel után a munkavállalókkal kapcsolatos bér-és társadalombiztosítási ügyeket intézheti majd, és nyilvántartásokat vezethet a kifizetett ellátásokról. A munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat a nyilvántartások vezetésével összhangban láthatja el. Szerezzen biztos állást egy sikeres vállalatnál, intézménynél!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23.-ke
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27.-szo
Termékdíj ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Termékdíj ügyintéző tanfolyam

A termékdíj ügyintéző a mindennapok gazdasági feladatainak hőse. Ismeretei kiterjednek a pénzügyi, számviteli feladatokra, speciális adózási ismeretekre. Alapozza meg Ön is karrierjét egy biztos, munkaerőpiacon keresett szakmával! Mit csinál pontosan egy termékdíj ügyintéző? Legfőbb feladata a termékdíjak bejelentésével, bevallásával, nyilvántartásával kapcsolatos teendők elvégzése. A képzésünkön szerzett átfogó tudásanyaggal megfelelő módon tudja majd alkalmazni a termékdíjhoz kapcsolódó nemzeti jogszabályokat, és szakszerűen végezheti a termékdíj köteles termékek adózásával, adóztatásával kapcsolatos teendőket. Ha a gazdaság területén szeretne egy jól fizető, biztos egzisztenciát jelentő álláshoz jutni, ne keressen tovább: a megfelelő képzés csak pár kattintásnyira van Öntől!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyam

Képzésünket azoknak az érettségivel rendelkező érdeklődőknek ajánljuk, akik már felismerték a pénzügyi-számviteli és társadalombiztosítási területekben rejlő kedvező lehetőségeket, ezért ide tartozó állásban szeretnének dolgozni. Ha könnyű elhelyezkedésre vágyik, ez a szakma maradéktalanul megfelel majd Önnek! A tanfolyamon megtanulhatja használni az irodai alapszoftvereket, a pénzforgalmi számítógépes programcsomagot, valamint a bér- és társadalombiztosítási szoftvereket is. Megismerkedhet a vállalatok komplex működésével, főként ezek pénzügyeivel, valamint a munkavállalókkal kapcsolatos ügyintézés módszereivel. ÚJ LEHETŐSÉG! Vállalkozási és bérügyintéző képzésünk most 10 hónap alatt elvégezhető! Államilag elismert vállalkozási és bérügyintéző bizonyítvánnyal jelentkezhet a vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamunkra!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.23.-kedd
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27.-szo
Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamMEGNÉZEM

Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam

Legyen Ön is vállalkozási mérlegképes könyvelő, alapozza meg karrierjét vagy akár önálló egzisztenciáját képzésünkkel! Kiemelkedően képzett vállalkozási mérlegképes könyvelőkre mindig szükség van, hiszen a kockázat minden vállalat esetében nagy: egy gyenge képességű könyvelő hibájából akár tönkre is mehet a cég. Tanfolyamunk jól bevált oktatói ezért nagy figyelmet fordítanak a gyakorlati oktatásra is, hogy a hallgatók valós munkahelyi szituációkban sajátíthassák el a könyvelés mikéntjeit. Ebbe természetesen beletartozik a könyvelőprogram teljes körű megismerése is. Ne feledje: napjainkban csak az helyezkedhet el könnyen a szakmájában, aki tanulmányai után már gyakorlott szakemberként tud dolgozni, nem pedig a munkahelyén kell mindent megtanulnia a gyakorlatban! Ha tehát elmélyült, minden helyzetben jól alkalmazható szaktudást keres, szeretettel várjuk képzésünkön!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.24.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.09.
Vállalkozási ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Vállalkozási ügyintéző tanfolyam

Olyan gazdasági szakember szeretne lenni, aki egyaránt rendelkezik magas szintű pénzügyi, számviteli és adminisztrációs ismeretekkel? Vállalkozási ügyintéző képzésünkön megszerezheti ezt az átfogó szakmai tudáshalmazt, ráadásul mindössze 6 hónap alatt! Vállalkozási ügyintézőként közreműködik majd a mikro-, kis- és középvállalkozások alapításában, működtetésében, vezeti az egyéni vállalkozók alapnyilvántartásait és elkészíti azok bevallásait. Segít a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében, tehát önállóan végezhet el ezekhez kapcsolódó részfeladatokat. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában. Sokat bizonyított oktatóink által képzett vállalkozási ügyintézőként képességei számtalan feladat szakszerű teljesítésére kiterjednek majd, így értékes munkaerő lesz, bárhol is végezze munkáját!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.05.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.03.
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyam

Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamunk egyszerre három területet felölelő, versenyképes végzettséget ad a kezébe: képes lesz a gazdálkodó szervezetek működésével összefüggő vám, jövedéki és termékdíj szabályozásban szereplő termékekkel kapcsolatos tennivalók ellátására. Az import-export ügyintézés és könyvvezetés nélkülözhetetlen tagja lesz! A tények, amik miatt mindenképp érdemes képzésünkre jelentkeznie: A munkaerőpiacon a vámügyintéző szak az egyik legkeresettebb, a 25 éves múlttal rendelkező intézményünk képzésén szerzett bizonyítvány pedig remek ajánlólevél. Sikeres vizsgái után így könnyen elhelyezkedhet majd egy vámkezeléssel és ehhez tartozó eljárásokkal foglalkozó cégnél, vagy valamelyik pénzügyőri igazgatóságon.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.
Vámügyintéző tanfolyamMEGNÉZEM

Vámügyintéző tanfolyam

Mindenki a leghasznosabb döntést szeretné meghozni, mikor szakképesítést keres. Biztosíthatjuk afelől, hogy vámügyintéző képzésünkre megéri jelentkezni! Ezzel a végzettséggel a gazdaság és az államigazgatás területén is elindíthatja karrierjét. A vámügyintéző egy olyan folyamatosan keresett szakember, aki munkája során meghatározza az áruk származását és vámértékét, szükség esetén pedig jogi ismereteit felhasználva alkalmazza a büntetőjogi és szabálysértési jogi rendelkezéseket. Ismeri a közigazgatási hatósági eljárás szabályait és ellenőrzéssel összefüggő szabályokat. Mindezek mellett a vámügyintéző kompetenciái közé tartozik az adózási feladatok ellátása is. Amennyiben szeretné kiváló, tapasztalt oktatóktól megtanulni, hogyan is kell ezeket a feladatokat szakértőként elvégezni, vegyen részt tanfolyamunkon!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.21.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.20.