Ingatlankezelő tanfolyamMEGNÉZEM

Ingatlankezelő tanfolyam

Hazánk ingatlanpiaca az utóbbi évtizedben nem csupán fejlődött, hanem fontos változásokon is átesett. Az új hitellehetőségek, támogatások és a változóban lévő ingatlanpiaci viszonyok megkövetelik a friss, változásokhoz igazodó szaktudást az ingatlanközvetítőktől. Mindemellett természetesen a piac fellendülése magával hozta a fokozott versenyhelyzetet is, így a lakáscélú ingatlanokkal foglalkozó munkáltatók nagyon odafigyelnek arra, hogy a munkát kereső ingatlanközvetítők szakmai felkészültsége a lehető legmagasabb szintű legyen. Erre figyelnek oktatóink is tanfolyamunkon, akik már az új piaci viszonyokhoz igazított ismeretanyaggal várják azokat, akik ezt a kihívásokkal teli, izgalmas állást választanák maguknak.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.02.26.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.02.24.
Ingatlanközvetítő tanfolyamMEGNÉZEM

Ingatlanközvetítő tanfolyam

Az ingatlanpiaci körforgás meglétének egyik lényeges feltétele, hogy az adás-vételi folyamatokat előmozdító, kvalifikált ingatlanközvetítő szakemberek mindig megfelelő számban dolgozzanak a szférában. Ez a szám pedig rendre nagy magasságokban tetőzik, hiszen évente rengeteg lakás (házingatlan) és nem lakás céljára szolgáló helyiség, telek cserél gazdát hazánkban is. Az ingatlanpiac mindig szívesen fogad egy jól képzett ingatlanközvetítőt, amilyen Ön is lesz, ha részt vesz tanfolyamunkon. Tudását felhasználhatja majd arra, hogy az ingatlanpiac kínálati és keresleti oldalát kezelje, adminisztrációs feladatokat lásson el, matematikai, statisztikai, gazdasági számításokat végezzen és lebonyolítsa az adásvétel, bérlet és csere üzletkötéseket. Végezze el képzésünket, és tanácsaiban, ajánlataiban, megbízhatóságában és hozzáértésében mindig egy profi szakember ismérveit lelhetik meg azok, akikkel együtt dolgozik majd!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.15.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.13.
Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő tanfolyamMEGNÉZEM

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő tanfolyam

Akár egy ingatlanszakmai vállalkozás irányítását is végezheti, ha belevág ingatlanvagyon-értékelő és –közvetítő tanfolyamunkba! Amennyiben olyan szakmát keres, melyben nem csak irodai munkát végezhet, hanem különböző helyszíneken, ingatlanok és telkek felmérésével is foglalkozhat, vagy a vállalatirányító szerepét is betöltheti, ingatlanvagyon értékelő képzésünk jó választás lesz az Ön számára. Mozgalmas, változatos állása lesz, melyben olyan tevékenységeket végezhet, mint például az ingatlanszakmai, ingatlanbefektetési tanácsadás nyújtása, ingatlanok értékének megállapítása, ingatlanpiaci elemzések, befektetői szakértői anyagok készítése. Jelentkezzen tanfolyamunkra, és kerüljön tudásával az ingatlanpiac sok lehetőséggel kecsegtető szakmáinak egyikébe!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.15.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.13.
Intézménytakarító tanfolyamMEGNÉZEM

Intézménytakarító tanfolyam

Az intézménytakarító jelenleg hiányszakma Magyarországon! Tanfolyamunk egyszerű elhelyezkedést kínál, az Ön állása pedig biztos megélhetést fog! Munkája során fenntarthatja és felügyelheti egy intézmény vagy cégépület tisztaságát, megfelelő belső megjelenését. A nálunk tanultakkal olyan dolgozó lesz, aki mindent tud szakmájáról, megbízható, és a munkanapok során bármikor elérhető, amikor szükség van rá. Ismerni fogja az épületekben alkalmazott burkolatok típusait, illetve a különféle –tapadó és nem tapadó- szennyeződések fizikai és kémiai jellemzőit, így mindig kifogásolhatatlan munkát végezhet, hiszen képes lesz mindig a legmegfelelőbb tisztítási eljárást választani a feladathoz. Ha valaki mindennap teljes tisztaságban tud tartani egy olyan épületet, ahol sokan dolgoznak, és ahol sokan fordulnak meg, az biztosan fontos dolgozó lesz munkahelyén! Képzésünk elvégzésével Ön ilyen munkavállaló lesz!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2017.09.18.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.09.16.
Munkavédelmi technikus tanfolyamMEGNÉZEM

Munkavédelmi technikus tanfolyam

Munkavédelmi technikusként nem kell mindig ugyanazokat a feladatokat ellátnia egy irodában kuporogva! Ön végezheti el a szükséges ellenőrzéseket és intézkedéseket egy munkahely különböző helyszínein, így óvva a dolgozók testi épségét. Ez természetesen nagy felelősséggel járó állás, de kiváló választás azoknak, akik viszonylag mozgalmas munkát keresnek, és esetleg szívügyük az, hogy ügyeljenek mások biztonságára. Munkavédelmi szakemberként korszerű elméleti és gyakorlati ismereteit felhasználva támogatni fogja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségeinek teljesítésében, elősegíti majd a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését. Szakértelmével sokat segíthet majd munkáltatójának, és rengeteget tehet a cég más dolgozóiért is. Ez mindenképp pozitívan hat majd az Önnek nyújtott anyagi juttatásokra!

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.29.-hétfő
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.26.-pé
Társasházkezelő tanfolyamMEGNÉZEM

Társasházkezelő tanfolyam

Aki szeretne belevágni egy modern, nagy változásokon átesett szakmába, amellyel nyugodt környezetben végezhető munkát szerezhet, annak ideális választás társasházkezelő képzésünk. Emellett mindenképp érdemes elvégeznie tanfolyamunkat azoknak, akik felfrissítve tudásukat továbbra is ezt a foglalkozást szeretnék űzni. A korábban még elegendőnek bizonyult képességek és ismeretek ma már aligha állják meg a helyüket, hiszen az elmúlt években átalakultak, szigorodtak a lakástörvények. Ezek a változások természetesen új, friss szaktudást követelnek meg, amely megfelel a társasház tulajdonosának, aki dönt arról, hogy ki veheti kezébe a ház irányítását. Mi ezt a tudást kínáljuk Önnek, tanáraink pedig olyan tanórákat, amelyek után biztosan nem maradnak megválaszolatlan kérdései a szakmát illetően.

Hétköznapi tanfolyam indulása: 2018.01.29.
Hétvégi tanfolyam indulása: 2018.01.27.
Tisztítás-technológiai szakmunkás tanfolyamMEGNÉZEM

Tisztítás-technológiai szakmunkás tanfolyam

Ha tisztítás-technológiai szakmunkás képzésünk mellett dönt, karnyújtásnyira lesz Öntől a biztos megélhetést kínáló állás, amelyet keres. A tanfolyamon átfogó ismeretet szerezhet a különféle felületekről és anyagokról, amelyekkel munkája során találkozni fog majd. Ismerni fogja a különböző szennyeződések fizikai és kémiai tulajdonságait, így eltávolításuk legmegfelelőbb módját is. Mivel hiányszakmáról beszélünk, bátran kijelenthető, hogy a munkaerőpiacon folyamatosan keresik a megbízható, jól képzett tisztítás-technológiai dolgozókat, ráadásul az elhelyezkedés során számos különböző állás közül válogathat majd: A szakképesítéssel több, mint 20 munkakört tölthet be!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.09.16.
Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető tanfolyamMEGNÉZEM

Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető tanfolyam

Tisztítás technológiai szolgáltatásvezetőként egy csapat irányítója lehet! A vezető pozícióját betöltve Ön végezheti el többek között a humánerőforrás toborzását, az adott munkára leginkább megfelelő csapat összeállítását, a dolgozók különböző posztokra helyezését, szaktudásuk folyamatos fejlesztését, valamint szükség szerint a csapat humánus leépítését. Ha hiányszakmát keres, és szívesen válna egy csapat felettesévé, aki az irányítás mellett szakértelmének köszönhetően az elvégzett munka minőségét is képes ellenőrizni, akkor használja ki ezt a remek lehetőséget, és jelentkezzen tanfolyamunkra! A megszerzett ismeretekkel olyan szakember lesz, aki felépítheti egy munkaterület teljes körű tisztítás-technológiai rendszerét!

Hétvégi tanfolyam indulása: 2017.09.16.