Keressen minket a Facebook-on
Keressen minket a Google+-on
Keresssen minket a Twitteren
Keressen minket a LinkedIn-en
Iratkozzon fel hirlevélre!
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
Soter-Line Oktatási Központ - 25 éve az élvonalban - Több, mint 120 OKJ-s tanfolyam
"Szárnyalj a tudás vezérvonalán!"

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam

KÉPZÉS ADATOK IDŐPONTOK-ÁRAK KAPCSOLAT

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam –  Az utóbbi időben jól megfigyelhetően nőtt az IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) könyvelők iránti kereslet, hiszen bizonyos pénzügyi vállalkozásoknak már kötelező az IFRS alkalmazása. Képzésünk sikeres elvégzésével tehát nagyon keresett szakemberré válhat! Hasznosítsa nálunk szerzett kiemelkedő szaktudását magas fizetésért!

Szerezzen piacképes tudást kedvező áron,  jól felkészült szakemberektől!

2018. január 1-től több változással kell szembenézniük az IFRS-eket alkalmazó gazdálkodóknak. Hatályba lép az árbevételek elszámolásának rendszerét újraszabályozó IFRS 15 standard valamit a pénzügyi instrumentumokkal kapcsolatos elszámolásokat megváltoztató IFRS 9 standard. Mindkét standard esetében megengedett volt a korábbi alkalmazás, de 2018. január 1-től valamennyi gazdálkodónak kötelező alkalmaznia. További változások várhatók a lízingelszámolások IFRS szabályaiban 2019. január 1-től, amikor az új lízingstandard (IFRS 16) fog hatályba lépni. Magyarországon az újonnan IFRS-esek alá áttérő gazdálkodónak, már az áttérés időpontjában hatályos új standardeket kell alkalmazni az áttérési munka során. Az IFRS mérlegképes könyvelő komplex szakmai vizsgákon 2018-tól már az új standardek kerülnek számonkérésre.

A Soter-Line Oktatási Központban felkészült és tapasztalt tanárok adják át Önnek a szakmához tartozó nélkülözhetetlen tudást, melynek elsajátítását követően könnyedén képes lesz elhelyezkedni a munkaerőpiacon illetve szaktudását szolgáltatásként kínálni. A felkészült IFRS mérlegképes könyvelő a vállalatok esetében komoly összegek megtakarítását érheti el (és nem utolsó sorban, felesleges idegeskedéstől kímélheti meg ügyfeleit). Rendet vág a folyamatosan változó adószabályok “dzsungelében”, racionalizálja és még jobban tervezhetővé teszi az adózási feladatokat, hogy megbízói az üzlet érdemi feladataira koncentrálhassanak. Képzésünkön megtanulhatja mindazokat a szakmai tudnivalókat, melyek ezen feladatok eredményes ellátásához szükségesek.


Felkészült gazdasági szakemberekre óriási szükség van! A munkaerő-piaci kereslet élbolyába tartoznak az adótanácsadók, könyvelők.


NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁMA: E-000201/2014/A036
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam

FRISS SZAKMAI INFORMÁCIÓK AZ IFRS MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ TANFOLYAMMAL KAPCSOLATBAN

FIGYELEM!

2018. január 1-től több változással kell szembenézniük az IFRS-eket alkalmazó gazdálkodóknak. További változások várhatók a lízingelszámolások IFRS szabályaiban 2019. január 1-től, amikor az új lízingstandard (IFRS 16) fog hatályba lépni. Az IFRS mérlegképes könyvelő komplex szakmai vizsgákon 2018-tól már az új standardek kerülnek számonkérésre.

Válassza Ön is IFRS mérlegképes könyvelő képzésünket, és biztosítson magának piacképes szaktudást!

Az 1993 után szerzett, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő emelt szintű vagy felsőfokú szakképesítésért, a hatályos jogszabályok szerint szakiránynak megfelelő továbbtanulás esetén legfeljebb 32 pont adható.

Továbbtanulási irány: gazdaságtudományok képzési terület

JELENTKEZÉS

Hétvégi csoport (szombat) indulási időpontja: 2018. január 20.

Hétközbeni csoport (kedd-csütörtök) tervezett indulási időpontja: 2018. január 18.

Általános adatok

Szakképesítés neve
IFRS mérlegképes könyvelő
Szakképesítést azonosító száma
55 344 05
Nyilvántartásba vételi száma
E-000201/2014/A036
Szakképesítés típusa
emeltszintű szakképesítés-ráépülés
Szakmacsoport
15. Közgazdaság
Ágazati besorolás
XXIV. Közgazdaság
Kiadó rendelet
35/2016. (VIII. 31.) NFM rendelet
A szakképesítésért felelős miniszter
számviteli szabályozásért felelős miniszter
A képzésre jelentkezés feltételei:*
55 344 07 Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Kapcsolódó képzések

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam helyszíne:
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.
1074 Budapest, Dohány utca 98.


IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam indulási időpontjai

IndulásOktatási napokOktatási időpontokÓraszám
kontakt óra
Időtartam (hó)DíjRészlet-
fizetés /hó
Vizsgadíj
2018.01.20.
szombat
8.30-15.0080 kontaktóra 160 óra távoktatással kiegészítvekb. 4135 000 Ft3 x 45 000 FtModulzáró vizsgadíj
10 000 Ft
+ vizsgadíj
55 000 Ft
2018.01.18.kedd-csütörtök17.30-20.4580 kontaktóra 160 óra távoktatással kiegészítvekb. 4135 000 Ft3 x 45 000 FtModulzáró vizsgadíj
10 000 Ft
+ vizsgadíj
55 000 Ft

A tanfolyam díját rendezheti utalással:

Bankszámlaszámunk: 11708001-20366780

Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában szíveskedjen feltüntetni: a képzés pontos megnevezését és a képzésen résztvevő személy nevét.

JELENTKEZÉS


További információ:
Gazda Ildikó | + 36 1 887 2334 | info@soterline.hu


Az IFRS szakképesítés-ráépülés munkaterületének rövid leírása:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 150. § (2) bekezdésében meghatározott könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését végzi, számviteli beszámolót készít. Ellátja a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény hatálya alá tartozó gazdálkodónál mindazokat a feladatokat, amelyek a könyvviteli szolgáltatás körébe tartoznak.
Kialakítja a számviteli politikát, a könyvviteli elszámolás, a beszámoló készítés rendszerét, módszerét ideértve a belső információs rendszer kialakítását is.
Ellátja a számlarendhez, a könyvvezetéshez, valamint a beszámoló készítéshez szükséges szabályzatok elkészítésével, rendszeres karbantartásával kapcsolatos feladatokat. Biztosítja a valóságnak megfelelő belső és külső információk előállítását, szolgáltatását, az elszámolások, az adatok jogszerűségének, szabályszerűségének, megbízhatóságának, bizonylatokkal való alátámasztottságát a számviteli alapelvek betartásával.
Elvégzi a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatokat a gazdálkodó alkalmazottjaként, tagjaként, egyéni vállalkozóként, vagy számviteli szolgáltatást nyújtó társaság tagjaként, illetőleg alkalmazottjaként.
A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) alapján ellátja a nyilvántartások vezetését, összeállítja a beszámolót. Részt vesz a konszolidált beszámoló összeállításának folyamatában.

A szakképesítés-ráépüléssel rendelkező képes:

 • értelmezni és alkalmazni az IFRS logikáját és terminológiáját,
 • felismerni a konszolidált pénzügyi kimutatások összeállításának sajátosságait az IFRS és a 2000. évi C. törvény szerint,
 • azonosítani és kiszámítani a magyar és IFRS számviteli szabályozás eltéréseit és hatásait,
 • végrehajtani a szükséges konszolidációs lépéseket,
 • betartani az IFRS szerinti besorolási, megjelenítési és értékelési szabályokat,
 • kinyerni a számviteli információs rendszerből az IFRS szerinti pénzügyi kimutatásokhoz szükséges információkat, adatokat, illetve a hiányzóakat előállítani,
 • önállóan feldolgozni és kitölteni az anyavállalati IFRS adatszolgáltatási táblázatrendszert,
 • összeállítani az IFRS szerinti beszámolót.

Könyvvizsgálat – IFRS Regisztráció

2014. január 1-jétől hatályos számviteli törvény 10. §-a értelmében azon társaságok, amelyek a nemzetközi számviteli standardok alapján állítják össze az összevont (konszolidált) éves beszámolójukat, kötelesek gondoskodni arról, hogy a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatok irányítását, vezetését, és az éves beszámoló, az összevont (konszolidált) éves beszámoló elkészítését olyan személy végezze, aki:
 • IFRS regisztrálási szakterületen szerepel a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásában, illetve
 • IFRS minősítéssel rendelkező kamarai tag könyvvizsgáló.
Azon vállalkozó, amely a nemzetközi számviteli standardok szerint állítja össze az összevont (konszolidált) éves beszámolóját jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói feladatok ellátására csak akkor adható kamarai tag könyvvizsgáló (cég) részére megbízás, ha a kamarai tag könyvvizsgáló (cég) rendelkezik IFRS minősítéssel. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002/EK rendelete értelmében a tagállamok jogszabályainak hatálya alá tartozó, tőzsdén jegyzett társaságoknak 2005. január 1-jével vagy azt követően kezdődő minden egyes üzleti évről a konszolidált beszámolót a nemzetközi számviteli standardok (IFRS) szerint kell elkészíteniük. A nem tőzsdén jegyzett anyavállalatok számára a számviteli törvény lehetőséget biztosít arra, hogy – saját döntés szerint – a nemzetközi számviteli standardok alapján készítsék el összevont (konszolidált) éves beszámolójukat.
A törvény 2014. január 1-jétől hatályos, így ezt a 2014-ben induló üzleti évi beszámolókra kell elsőként alkalmazni.
A következőkben részletesen bemutatásra kerül a mérlegképes könyvelők IFRS regisztrációja, illetve a könyvvizsgálók IFRS minősítésének megszerzése.

Mérlegképes könyvelők IFRS regisztrációja

A mérlegképes könyvelők IFRS szakterület szerinti minősítéséhez (hasonlóan, mint a vállalkozási szakterület, az államháztartási szakterület; a pénzügyi szervezeti szakterület; valamint az egyéb szervezeti (nonprofit) szakterület minősítésnél) OKJ-s tanfolyam sikeres elvégzése szükséges.
Az IFRS képesítés megszerzésének előfeltétele a mérlegképes könyvelői képesítés.
A képzés 240 órás, amely után modulzáró vizsgát (a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezéséből, illetve a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazásából), valamint komplex szakmai vizsgát kell a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük a regisztráció megszerzéséhez.
A tanfolyam alól felmentést kapnak az ACCA Diploma in International Financial Reporting (DipIFR) nemzetközi oklevéllel vagy az ACCA (Association of Chartered and Certified Accontants) végzettséget igazoló oklevéllel rendelkező hallgatók, az alábbiak szerint:

A modulzáró vizsga alóli felmentés feltételei:

Az a jelölt, aki rendelkezik „ACCA Diploma in International Financial Reporting” (DipIFR) nemzetközi oklevéllel felmentést kap a Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése és a Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása szakmai követelménymodulokhoz rendelt írásbeli modulzáró vizsga alól.
Az a jelölt, aki rendelkezik „ACCA (Association of Chartered and Certified Accountants) végzettséget” igazoló oklevéllel, amely alapján felvételt nyert az ACCA tagjai sorába („ACCA member”), felmentést kap a Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése és a Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása szakmai követelménymodulokhoz rendelt írásbeli modulzáró vizsga alól.

A komplex szakmai vizsga alóli felmentés feltételei:

Az a jelölt, aki rendelkezik „ACCA Diploma in International Financial Reporting” (DipIFR) nemzetközi oklevéllel felmentést kap az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése vizsgafeladat gyakorlati, Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések vizsgafeladat írásbeli, valamint Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete vizsgafeladat szóbeli vizsga alól.
Az a jelölt, aki rendelkezik „ACCA (Association of Chartered and Certified Accountants) végzettséget” igazoló oklevéllel, amely alapján felvételt nyert az ACCA tagjai sorába („ACCA member”), felmentést kap az IFRS szerinti konszolidált beszámoló készítése vizsgafeladat gyakorlati, Az IFRS elméletének és a konszolidált beszámoló készítésen kívüli egyéb gyakorlati kérdések vizsgafeladat írásbeli, valamint Az IFRS nyelvezetének, terminológiáinak ismerete vizsgafeladat szóbeli vizsga alól.
A vizsgák sikeres letétele után, az IFRS mérlegképes könyvelő bizonyítvány megszerzését követően a regisztráció iránti kérelmet a bizonyítvány kézhezvételét követően lehet benyújtani, amennyiben már rendelkezik más szakon regisztrációval a hallgató. Amennyiben még nincs regisztrálva, akkor erre az első mérlegképes könyvelői bizonyítvány megszerzésétől számított 3 éves szakmai gyakorlat megszerzését követően van lehetőség mindkét szakterületen.

Könyvvizsgálók IFRS minősítése

A könyvvizsgálóknak szakmai minősítő vizsga letétele szükséges (hasonlóan, mint a pénzügyi intézményi, a befektetési vállalkozási; a pénztári; a biztosítói; valamint a költségvetési minősítésnél) az IFRS minősítés megszerzéséhez. A szakmai minősítő vizsga minden esetben egy írásbeli és egy szóbeli vizsgarészből áll.
Szakmai minősítő vizsgát a kamarai tag könyvvizsgálónak kérelmeznie kell a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál. Minősítést a kamarai tag könyvvizsgáló kérelem alapján akkor kaphat, ha igazolja, hogy a minősítés megadása iránti kérelem benyújtását megelőző 5 éven belül:
 • legalább három éven át a minősítésnek megfelelő tevékenységet végző (IFRS-minősítés esetén a beszámolóját a nemzetközi számviteli standardok szerint összeállító) gazdálkodóra vonatkozóan számviteli, ellenőrzési tevékenységet végzett (ideértve az ehhez kapcsolódó szabályozási és felügyeleti feladatokat is) és legalább két éves gyakorlata van a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység ellátásában, vagy
 • legalább három éven át jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet végzett és adott minősítésű kamarai tag könyvvizsgáló mellett legalább két évig közreműködött olyan gazdálkodó tekintetében a jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenység ellátásában, amelyre vonatkozóan jogszabály az adott minősítés meglétét előírja, vagy
 • legalább három éven át jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet végzett és sikeresen teljesítette az adott minősítésre előírt szakmai minősítő vizsgát.
Könyvvizsgáló cég kérelem alapján akkor kaphat minősítést, amennyiben az alábbi két feltételnek megfelel:
 • igazolja, hogy van legalább egy olyan, a megfelelő minősítéssel rendelkező kamarai tag könyvvizsgáló, aki a könyvvizsgáló cég nevében jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet végez, és
 • vállalja, hogy működése során az a kamarai tag könyvvizsgáló, aki a könyvvizsgáló cég nevében jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet végez olyan gazdálkodó tekintetében, amelyre vonatkozóan a minősítést külön jogszabály előírja, rendelkezik a megfelelő minősítéssel.
Az IFRS minősítéshez kapcsolódó szakmai minősítő vizsga letételének kötelezettsége alól kérelem alapján az Oktatási bizottság felmentést adhat, ha a kamarai tag könyvvizsgáló az okleveles könyvvizsgálói képzés keretében a számvitel nemzetközi szabályozása részmodul vonatkozásában minimum 80 órás képzésben részesült és ezt követően sikeres vizsgát tett, vagy az adott modulból felmentéssel rendelkezik.
A minősítés megadásáról a Magyar Könyvvizsgálói Kamara igazolást ad, és a minősítést rögzíti a kamarai nyilvántartásokban.

Amiért a Soter-Line IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam a legelőnyösebb Önnek:

 • Több, mint 25 éves képzési múlttal rendelkezünk!
 • A munkáltatók szívesen keresnek nálunk munkavállalókat!
 • Nagyon jók az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam áraink!
 • Saját vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezünk: az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam és vizsga egy helyen!
 • Vizsgaszervezési díjaink is kedvezőek!
 • Honlapunkon hitelesen tájékoztatjuk az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyammal kapcsolatban, nem titkolunk el semmilyen részletet Ön elől!
 • Az államilag elismert bizonyítvány mellé Europass bizonyítványt is igényelhet!
 • Képzéseinket jól megközelíthető helyen, a Blaha Lujza tér szomszédságában tartjuk!
 • Tanfolyamszervező és vizsgaszervező kollégáink szívüket, lelküket kiteszik Önért!

JELENTKEZÉS


Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam során oktatott szakmai modulok:

 • 10792-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése
 • 10793-16 Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása

Elmélet-gyakorlat aránya: 50%- 50%

SZAKMAI ÉS VIZSGA KÖVETELMÉNYEK


Az IFRS mérlegképes könyvelő végzettséggel betölthető munkakörök:

FEOR számaFEOR megnevezéseBetölthető munkakör(ök)
3614Számviteli ügyintézőSzámviteli ügyintéző
Analitikus könyvelő
Főkönyvi könyvelő
Készlet- és anyagnyilvántartó
3611Pénzügyi ügyintézőPénzügyi ügyintéző
Bérszámfejtő
Pénztáros
Számlaellenőr
3652Adó- és illetékhivatali ügyintézőAdóügyintéző
3654Hatósági engedélyek kiadásával foglalkozó ügyintézőHatósági ügyintéző
4121Könyvelő (analitikus)Analitikus könyvelő
4122BérelszámolóBérelszámoló
4131Készlet- és anyagnyilvántartóKészlet- és anyagnyilvántartó
1411*Számviteli és pénzügyi tevékenységet folytató egység vezetőjeSzámviteli egység vezetője
2513*Könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértőKönyvelő
2514*KontrollerKontroller, belső ellenőr
2521*Szervezetirányítási elemző, szervezőSzervezetirányítási vezető

ÉRDEMES ELOLVASNI!


Az IFRS mérlegképes könyvelő szakképesítés-ráépülés vizsgakövetelményei:

A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: az alábbi modulokból eredményes vizsga letétele. A modulzáró vizsga csak akkor eredményes, ha valamennyi követelménymodulhoz rendelt modulzáró vizsgatevékenységet a jelölt külön-külön legalább 60%-os szinten teljesíti.

55 344 05 IFRS mérlegképes könyvelő
Követelménymodul száma, megnevezéseVizsga típusa
10792-16Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezéseírásbeli
10793-16Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazásaírásbeli


Kedvezmények:

KEDVEZMÉNYEK

További információra van szüksége a könyvelői tanfolyamainkról? Kattintson az alábbi linkre!

KÉRDEZZEN

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyammal kapcsolatos további fontos információk:

Tanáraink kivétel nélkül nagy gyakorlattal rendelkeznek, a szakma elismert szakemberei. Ne feledje: IFRS mérlegképes könyvelő képzés a Blahánál. Szakképzés a legjobb áron, a legrövidebb idő alatt, gyakorlott oktatókkal, saját vizsgaszervezéssel.

Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ
Soter-Line Oktatási Központ
Hétköznapi tanfolyam  
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam | Soter Group
Leírás Az első dolog, amit tudnia kell: Jól felkészült gazdasági szakemberekre mindig szükség van. Sőt, IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) könyvelőkre most még nagyobb az igény, hiszen a tőkepiacon működő hitelintézetek és a hitelintézetekkel egyenértékű prudenciális szabályozásnak megfelelő pénzügyi vállalkozásoknak 2017-től kötelező az IFRS alkalmazása. Ráadásul azok a vállalkozások, akiknek nincs anyavállalata, tehát csak egyedi beszámolót készítenek, viszont könyvvizsgálatra kötelezettek, választhatják az IFRS alkalmazását a beszámoló elkészítéséhez. Tehát az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy az IFRS mérlegképes könyvelők számára még könnyebb lesz az elhelyezkedés, mint eddig. Tanfolyamunkon tapasztalt tanárok adják át tudásukat, így lehet Önből remek szakember, aki akár nagy összegeket is megtakaríthat egy vállalatnak!
Intézmény Soter-Line Oktatási Központ
Budapest, Erzsébet krt.7.
1073
Indulási - befejezési időpont 2018.01.18. -
Részvételi díj 135000
HUF
Hétvégi tanfolyam  
IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam | Soter Group
Leírás Az első dolog, amit tudnia kell: Jól felkészült gazdasági szakemberekre mindig szükség van. Sőt, IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) könyvelőkre most még nagyobb az igény, hiszen a tőkepiacon működő hitelintézetek és a hitelintézetekkel egyenértékű prudenciális szabályozásnak megfelelő pénzügyi vállalkozásoknak 2017-től kötelező az IFRS alkalmazása. Ráadásul azok a vállalkozások, akiknek nincs anyavállalata, tehát csak egyedi beszámolót készítenek, viszont könyvvizsgálatra kötelezettek, választhatják az IFRS alkalmazását a beszámoló elkészítéséhez. Tehát az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy az IFRS mérlegképes könyvelők számára még könnyebb lesz az elhelyezkedés, mint eddig. Tanfolyamunkon tapasztalt tanárok adják át tudásukat, így lehet Önből remek szakember, aki akár nagy összegeket is megtakaríthat egy vállalatnak!
Intézmény Soter-Line Oktatási Központ
Budapest, Erzsébet krt.7.
1073
Indulási - befejezési időpont 2018.01.20. -
Részvételi díj 135000
HUF

Soter-Line Oktatási Központ Több, mint 25 éve az oktatás élvonalában
Erzsébet krt. 7. Budapest, 1073
Telefon: +36 1 887 2323